MENÜ

CANLI | Gençlerbirliği - Tuzlaspor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Gençlerbirliği, Tuzlaspor'u konuk ediyor. Ligde Alanyaspor ve Gençlerbirliği'ni mağlup ederek nefes alan Gençlerbirliği, çıkışını sürdürmenin peşinde. TFF 1. Lig'de liderlik koltuğunda oturan Tuzlaspor ise Başkent'te tur kovalıyor. Peki, Gençlerbirliği - Tuzlaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.

CANLI | Gençlerbirliği - Tuzlaspor

Süper Lig'de Alanyaspor ve Erzurumspor galibiyetleriyle seri yakalayarak ateş hattından kurtulan Gençlerbirliği, gözünü Ziraat Türkiye Kupası'na çevirdi. Başkent ekibi, 5. tur maçında TFF 1. Lig'de liderlik koltuğunda oturan Tuzlaspor'u konuk ediyor. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak turda müsabakayı kazanan takım, adını bir üst tura yazdıracak.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği - Tuzlaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 13.00'te başladı. Koray Gençerler'in düdük çalacağı müsabaka A Spor'dan yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ - TUZLASPOR CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN!

Gençlerbirliği 5. tura nasıl geldi?

Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turdan dahil olan Gençlerbirliği, Kırşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek 5. tura yükseldi.

Tuzlaspor 5. tura nasıl geldi?

Rakibi gibi 4. turdan Türkiye Kupası'nda boy göstermeye başkalayn Tuzlaspor, Sultanbeyli Belediyespor'u 5-1 mağlup ederek 5. tura adını yazdırdı.

YORUM YAZ