MENÜ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin: Yenilseydik yazık olurdu

TFF 1.Lig'de Kocaelispor'u 2-1 deviren Gençlerbirliği'nin hocası Metin Diyadin, "Yenilseydik bizim adımıza yazık olurdu. Hem oyun hem de skor olarak galibiyeti hak ettik" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin: Yenilseydik yazık olurdu

TFF 1.Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kocaelispor'u deviren Gençlerbirliği cephesi oldukça mutluydu. Kırmızı-Siyahlılar'ın hocası Metin Diyadin de son 4 haftada 10 puan topladıklarını anımsatırken, milli maç arası ve bay geçilen haftayla birlikte uzun bir araları olduğunu, ardından zorlu Kocaeli deplasmanına geldiklerini anlattı.

Haberin Devamı

Bütçe ve kadro derinliği olarak kendilerinden farklı bir rakibe karşı mücadele verdiklerini dile getiren Diyadin, ligin en önemli özelliğinin, her maçı final havasında oynama zorunluluğu olduğunu kaydetti.

Diyadin, şu görüşlerini aktardı:

"Taraftarını arkasına almış Kocaelispor, 22-23 yaş ortalaması bir takımla oynarken, zaman zaman etkilenme oluyor. Oyun üstünlüğünü belirli bir dönemden sonra ele alacağımızı düşünüyordum. Kocaelispor’un kontratakta etkili olabileceğini biliyorduk. Nitekim gol de öyle geldi. İlk yarı böyle 2-3 pozisyon daha var ama süre geçtikçe oyun üstünlüğü bize geçti. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü tamamen ele aldık. Yenilseydik bizim adımıza yazık olurdu. Hem oyun hem de skor olarak galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Bunu burada bırakıp, önümüze bakmamız lazım. Bu ligde herkesin birbirini yenme şansı var. Her haftaya final gibi hazırlanmamız gerekiyor. Bu tip maçları kazanmanın, ancak devamını getirdiğinizde bir önemi olur. Genç bir yaş ortalamamız var. İnşallah çıkışımız devam eder."

Haberin Devamı

KOCAELİ (AA)

YORUM YAZ