MENÜ

Gençlerbirliği lige hazırlanıyor: 3-0

Bolu'da yeni sezon hazırlık çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Suudi Arabistan'ın Najran takımı ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı.

Gençlerbirliği lige hazırlanıyor: 3-0

Kampın yapıldığı otelin sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Gençlerbirliği, kalede Ferhat Kaplan, defansta Cem Can, Aykut Demir, Özgür İleri ve Dusko Tosic, orta sahada Randall Azofeıfa, Mehmet Kara, Tayfun Bingöl ve Ermin Zec, forvette ise Okan Köse ve Dejan Lekic ile mücadele etti.

Najran takımı ise kalede Naser, defansta Mated, Azam, Ferid ve Faysal, orta sahada Al Jafari, Saheb Jihad ve Raheb, forvette de Museb ve Rabei ile sahaya çıktı.

Karşılaşmanın 2. dakikasında Zec’in pasına koşarak fileleri ağlarla buluşturan Lekiç’in golüyle 1-0 öne geçen Ankara ekibi, ilk yarıyı 1-0’lık üstünlükle tamamladı.

İkinci yarı


İkinci yarıda sahaya kaleci Ferhat, defansta Mehmet Sedef, Mahmut Boz, Ante Kulusiç ve İlkay Durmaz, orta sahada Murat Kayabaşı, Ferhat Çapa ve Hurşit Meriç, forvette Murat Duruer ve Artun Akçakın 11’iyle çıkan Gençlerbirliği, Hurşit Meriç’in sağ kanattan yaptığı ataklarla oyuna hızlı başladı.

Savunmada ilk yarıdaki gibi başarılı olamayan Najranlı oyuncular, maçın 82. dakikasında Hurşut’u ceza sahasında düşürdü.
Kullandığı penaltıyla takımını 2-0 öne geçiren Hurşit Meriç’in maçın 90. dakikasında sağ kanattan açtığı ortayı Murat Duruer gole çevirdi ve Gençlerbirliği, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Maçın ardından oyuncular sevinçlerini, Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav’la paylaştı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ