MENÜ

Gençler Paşa'ya hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'de 32. haftanın açılış maçında sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Gençlerbirliği, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Gençler Paşa'ya hazırlanıyor

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenman 1,5 saat sürdü. İdmana ısınma koşuyla başlayan futbolcular, 5’e 2 oynayıp pas-kontrol çalıştı. Antrenman, dar alanda yapılan top kapmaca çalışmasıyla sona erdi. Antrenmana sezonu kapatan Serkan ve Curri’nin yanı sıra, tedavilerine devam edilen Kulusic ile kaleci Ramazan katılmadı. Trabzonspor maçında sakatlanan Ramazan’ın omzunda yırtık tespit edildiği ve kalan 3 karşılaşmada forma giyme olasılığının düşük olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

"Sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz"
Antrenmanın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan takım kaptanı Cem Can, ligi ilk 5’te bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Kasımpaşa ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Can, puan kaybı yaşamak istemediklerini vurgulayarak, "Sahamızda oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Seyircimizin de desteğini alarak sahadan üç puanla ayrılmayı arzuluyoruz. Galip geldiğimiz taktirde, puan tablosunda Kasımpaşa’nın üzerine çıkacağız ve avantaj elde edeceğiz. Ligi ilk 5’te bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Başkent temsilcisi, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına yarın saat 10.30’da yapacağı antrenmanla devam edecek.
Gençlerbirliği-Kasımpaşa karşılaşması, 3 Mayıs Cuma günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ