MENÜ

Genç oyunculara yakın markaj

Spor Toto 3. Lig şampiyonluğunu garantileyen İnegölspor'un genç yeteneklerine bazı Süper Lig takımlarının talip olduğu bildirildi.

Genç oyunculara yakın markaj

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden ve ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyen İnegölspor’un genç yeteneklerine bazı Süper Lig takımlarının talip olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında alt yapıdan A takıma oyuncuları seçerek çıkardıklarını, İnegölspor alt yapısının Türk futboluna geçmişte de önemli oyuncular kazandırdığını belirtti.

Sezon başında da Ömer Faruk Boz, Kaleci Fatih Gülmez, Caner Karakuş ve Furkan Çağlın’a büyük umutlar bağladıklarını kaydeden Güldüren, "Biz sadece Ömer Faruk Boz ve Caner Karakuş’dan yararlandık. Ömer Faruk Boz’un da Caner gibi çıkış yakalayabileceğini düşündük. Tabii ki şampiyonluğa oynarken genç oyunculara çok fazla şans tanıyamıyorsunuz. Caner’den inanılmaz bir şekilde verim aldığımızı düşünüyoruz. İnşallah seneye de diğer oyunculardan verim alacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Genç yeteneklerden Caner Karakuş’a Bursaspor, Gençlerbirliği ve Antalyaspor’un talip olduğunu ifade eden Güldüren, şunları kaydetti:

"Raif Demir ve Samet Gül de Trabzonspor’un takibinde. Caner’e Süper Lig’deki 3-4 kulüpten teklif var. Bursaspor, Gençlerbirliği, Antalyaspor’dan ciddi teklifler var. Ayrıca bizim daha önce üst lige verdiğimiz Raif Demir ile Samet Gül’ü 2 haftadır Trabzonspor izliyordu. Oğuz Kocabal’ı ise 3-4 hafta üst üste Konyaspor izledi. Ama en büyük teklifi Caner’den aldık. Biz oyuncularımızın önünü açmak istiyoruz, ama bunu söylerken de her oyuncuyu kendi kulübümüz bünyesinde tutmak istiyoruz. Eğer İnegölspor’un menfaatleri doğrultusunda kasasına iyi paralar girecekse bu oyuncularımızı verebiliriz. Ama ilk önceliğimiz bu oyuncularımızı kulüpte tutmak."

AA

YORUM YAZ