MENÜ

Gece kuşu Santos!

Sezona müthiş bir giriş yapan Brezilyalı yıldız, kendini İstanbul gece hayatına kaptırınca performansında büyük düşüş yaşamaya başladı.

Gece kuşu Santos!

Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra formayı giyer giymez coşan Andre Dos Santos sezona süper bir başlangıç yapmıştı. Avrupa Ligi’nde 4 kez fileleri sarsan Sambacı, Sivasspor ağlarına ise jeneriklik bir gol bırakmıştı. Ancak Brezilyalı oyuncunun, haftalar ilerledikçe performansında belirgin bir düşüş gözlemlenmeye başlandı. İstanbul Belediye karşısında sahada adeta uyur gezer bir futbol sergileyen Andre Dos Santos dün gece de yokları oynadı. 27 yaşındaki futbolcunun kendini İstanbul’un gece hayatına kaptırması düşüşün en büyük sebebi olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Nişanlısı ile geziyor
Brezilya’dan gelen nişanlısı Suelem Leal ile İstanbul gece hayatının müdavimlerinden olan Dos Santos’un, özellikle Anjelique ve Zuma gibi mekanları tercih ettiği öğrenildi. Dün de kötü bir oyun çıkaran ve varlığıyla yokluğu belli olmayan Sambacı, ikinci yarıda yerini Uğur’a bırakmak zorunda kaldı. Yönetimin, bu oyuncunun dikkatini çekeceği ifade edildi. Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga, Santos’taki düşüşe rağmen yıldız futbolcudan vazgeçmiyor. Dunga, Bolivya ve Venezuella ile oynayacakları Dünya Kupası Grup Eleme maçlarının kadrosuna Andre Dos Santos’u da davet etti.

YORUM YAZ