MENÜ

Gaziantepspor'da moraller yerinde

Gaziantepspor, sahasında karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Gaziantepspor'da moraller yerinde

Celal Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve egzersizlerle başladı. Antrenmanın ana bölümünde kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yapıldı.

Gaziantepsporlu Dorge Rostand Kouemaha, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçını unutup, Bursaspor maçına odaklanmaları gerektiğini söyledi.
Bursaspor maçının kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Kouemaha, Bursaspor maçından da iyi sonuçla ayrılmak istediklerini belirtti.

Kouemaha, "Ligdeki pozisyonumuza bakarsanız her maçın bizim açımızdan ne kadar önemli olduğu görülüyor. Bizim için dışarıda olsun, içeride olsun her maç çok değerli. Bursaspor maçı da onlardan biri. Biz her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz" diye konuştu.

Gaziantepspor’un kendisiyle gol atması için anlaşma sağladığını anlatan Kouemaha, Bursaspor maçında da gol atmak istediğini kaydetti.

Kırmızı-siyahlıların gol ayaklarından Cenk Tosun da her maça 3 puan için çıkacaklarını belirterek, "Çünkü her maç bizim için final olacak. Tabii Bursaspor’u da taraftarımızın önünde yenmek için mücadele edeceği" dedi.
Eski teknik direktörleri Hikmet Karaman’ın takımına karşı oynayacaklarını anımsatan Tosun, "Her takımı yenmek için çıkacağımız için Hikmet Karaman o kadar önemli değil" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ