MENÜ

Gaziantepspor, Yalçın'la yeniden anlaştı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un, Sergen Yalçın'la anlaştığı bildirildi.

Gaziantepspor, Yalçın'la yeniden anlaştı

Küme düşme hattından aldığı Gaziantepspor’u Avrupa potasına kadar taşıyan Sergen Yalçın’la yollar olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Ancak genç hocanın gitmesinin ardından çıktığı 5 karşılaşmada da galibiyet yüzü göremeyen Kırmızı-
Siyahlılar, çareyi yeniden Yalçın’la anlaşmakta buldu. Önceki akşam başkan İbrahim Kızıl’ın bizzat görüşüp ikna ettiği Sergen Yalçın’la önümüzdeki günlerde yeni sözleşme imzalanacak. Konuyla ilgili konuşan Kızıl, Yalçın’la her konuda anlaşma sağladıklarını belirtip, “Oturup konuştuk, Gaziantepspor’da yeniden çalışmayı kabul etti” dedi.

Murat Şahin işbaşına


Sergen Yalçın’la yeniden el sıkışan Güneydoğu ekibinde, izlenecek yol haritası da şekilleniyor. Yalçın’ın, Kırmızı-Siyahlı ekipte yardımcılığını yapacak olan Murat Şahin, ligdeki kalan 3 karşılaşmada takımın başında olacak. Genç çalıştırıcı ise yeni sezondan itibaren teknik direktör sıfatıyla ekibin başına geçecek. Bu süreçte gelecek sezonun planlamasını da yapacak olan Sergen Yalçın, yönetime raporunu en kısa sürede sunacak. Transfer çalışmaları hemen başlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ