MENÜ

Gaziantepspor galibiyete hasret

Kırmızı-siyahlı ekip, Süper Lig’de çıktığı son 5 maçı kaybetti. Ligde rakip sahalardaki son 14 maçında yenilen Gaziantep ekibi, bu sezon deplasmanda galibiyeti bulunmayan 3 takımdan birisi oldu.

Gaziantepspor galibiyete hasret

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, ligde çıktığı son 5 maçı kaybederek galibiyete hasret kaldı.

Sezona kadrosunda önemli değişiklikler yaparak başlayan kırmızı-siyahlılar, son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarını üzdü. Gaziantep temsilcisi, ligin 9. haftasında Osmanlıspor’u 3-1 yendikten sonra çıktığı maçlarda puan alamadı. Aytemiz Alanyaspor (4-3), Atiker Konyaspor (3-0), Kardemir Karabükspor (2-0), Akhisar Belediyespor (2-1) ve son olarak Galatasaray’a (3-1) yenilen Gaziantepspor, 11 puanda kaldı.

Puan cetvelinde 15’incilikte bulunan Gaziantepspor, başarısız sonuçların ardından geçen hafta teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırmış, Galatasaray karşısında antrenör Tahsin Tam yönetiminde sahada yer almıştı.

Deplasman kabusu

Gaziantep ekibi, deplasmanda galibiyet sevincini son olarak geride kalan 2015-2016 sezonunun 18. haftasında Kasımpaşa (2-1) karşısında yaşadı. Rakip sahalardaki son galibiyetinden bu yana 14 deplasman maçına çıkan kırmızı-siyahlılar, bu maçların 9’unda yenildi, 5’inde sahadan beraberlikle ayrıldı.

Geçen sezon son 7 deplasman maçında kazanamayan Gaziantepspor’un dış sahalardaki kabusu bu sezon da sürdü. 2016-2017 sezonunda geride kalan 14 maçlık bölümde, rakip sahalarda 7 maça çıkan kırmızı-siyahlılar, 5 mağlubiyet, 2 de beraberlik yaşadı. Ligde Gaziantepspor’un yanı sıra Çaykur Rizespor ve Adanaspor’un da rakip sahalarda henüz galibiyeti bulunmuyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ