MENÜ

Gaziantepspor-Adana Demirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TFF 1. Lig'de 21. haftanın açılışm maçında Gaziantepspor ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Peki, Gaziantepspor-Adana Demirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Gaziantepspor-Adana Demirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TFF 1. Lig'de 21. hafta heyecanı Gaziantepspor-Adana Demirspor maçıyla başlıyor. Zor günler geçiren ve ligin dibine demir atan Gaziantepspor, sahasında kazanıp bir nebze morallenmek isterken, hoca değişikliğine giden ve takımın başına Mustafa Uğur'u getiren Adana Demirspor, yeni hocasıyla ilk maçta galibiyet almak istiyor.

İki takım arasında oynanacak karşılaşmayı Ramazan Keleş yönetecek. Keleş'in yardımcılıklarını Cumhur Altay ve Cemal Alpay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sinan Dereci olacak.

Gaziantepspor-Adana Demirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

9 Şubat Cuma günü
Gaziantep Stadyum'unda oynanacak karşılaşma saat 18.00'de başlayacak. Karşılaşma beIN Sports Max 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Adana Demirspor’da Mustafa Uğur dönemi

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da teknik direktörlük görevine Mustafa Uğur getirildi.

Uğur, Aytaç Durak Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, kendisini evinde hissettiğini söyledi.

Üzerinde büyük bir sorumluluk olduğunu aktaran Uğur, "Taraftarın şahsım ve ekibimden çok şey beklediği gerçeği var. Onların beklentisini 1,5 yıl içerisinde gerçekleştirmek istiyoruz. İlk hedefimiz şu an için Adana Demirspor takımını bulunduğu yerden hızlı bir şekilde yukarılara çıkartmak." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ