MENÜ

Gaziantepspor 0-1 Torku Konyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Torku Konyaspor deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0 mağlup etti ve üstüste 4 hafta galip gelme serisi yakaladı.  Aykut Kocaman'ın öğrencileri ayrıca 2016'da tek bir maç kaybetmeme serisini sürdürdü.

Gaziantepspor 0-1 Torku Konyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Gaziantepspor, Torku Konyaspor'u ağırladı.

MAÇ BAŞLADI, GOL OLDU

3. dakikada konuk ekip, Holmen ile öne geçti. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu için topun başına geçen Meha meşin yuvarlağı ceza alanına ortaladı. Skubic’in kafa vuruşununda topu çizgi üzerinde Emre Nefiz karşıladı. Arka direkte boş pozisyonda meşin yuvarlağı önünde bulan Holmen, kafayla topu boş kaleye gönderdi: 0-1.

5. dakikada Torku Konyaspor 2. gole çok yaklaştı. Holmen’in son çizgiden penaltı noktasına gönderdiği topa gelişine vuran Ömer Ali Şahiner’in şutunda, kaleci Karcemarskas meşin yuvarlağı ayaklarıyla çeldi.

23. dakikada sol kanattan gelişen atakta ceza sahası çizgisinde rakibiyle mücadeleye giren Meha, topu kurtardıktan sonra meşin yuvarlağı geriden gelen Douglas’a verdi.

Bir süre ilerledikten sonra kaleci Karcemarskas ile karşı karşıya kalan Douglas’ın şutunda top, kalenin sağ direğine çarparak oyun alanına döndü. Meşin yuvarlağı, savunma oyuncuları uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Torku Konyaspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

KARCE HARİKA ÇIKARDI

56'da paslaşarak kullanılan köşe vuruşu sonrası Barry Douglas'ın ceza alanına gönderdiği top, Gaziantepspor savunmasından sekerek penaltı noktasına yakın bir noktadaki Samuel Holmen'in önüne düştü. Holmen'in sağ ayağıya kaleye gönderdiği sert şutunu kaleci Zydrunas Karcemarskas müthiş bir refleksle kornere çeldi.

İLHAN PARLAK DOKUNAMADI

73'te Rakip ceza alanı içerisinde sol çaprazdan Daniel Larsson'un kale ağzına çevirdiği topa müsait pozisyonda bulunan İlhan Parlak dokunamadı.

Son dakikalarda Torku Konyaspor, Gaziantepspor'un berbaerlik golü arayışlarını sert ve katı savunmasıyla pozisyon vermeden geri çevirdi ve 90 dakiakdan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

TORKU KONYA UÇUYOR

Bu skorun ardından Aykut Kocaman'ın takımı üstüste 8. maçında kabetmedi, 4. maçında da galip geldi ve puanını 46'ya yükseltti.

Gaziantepspor ise 3 haftalık yenilmezlik serisine bu maçla son verdi ve 31 puanda kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ