MENÜ

Gaziantep - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? ( Gaziantep - Gs ilk 11'ler)

Galatasaray Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantep ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılı takımda Falcao, Şener ve Belhanda sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada oynamayacak. Sarı-Kırmızılı takım eksiklerine rağmen rakibini deplasmanda yenerek 6-0'lık Real Madrid maçını unutmak istiyor. Gaziantep ise kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak Galatasaray'ı eli boş göndermek istiyor. Mücadele öncesi Galatasaray'ın 11'i belli oldu. Rotasyon yapan Fatih Terim, sürpriz isimlere 11'de şans verdi.

Gaziantep - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? ( Gaziantep - Gs ilk 11'ler)

Galatasaray Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e deplasmanda 6-0 kaybeden Galatasaray Gaziantep'i yenerek bu mağlubiyeti unutmak istiyor. Sarı-Kırmızılı takımda sakatlığı devam eden Falcao ve Şener bu maçta forma giyemeyecek. Sezonun flaş takımı Gaziantep ise taraftarının desteği ile Galatasaray'ı eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

GAZİANTEP - GALATASARAY CANLI İZLE

GAZİANTEP - GALATASARAY MAÇINA CANLI İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Mücadele öncesi ilk 11'ler belli oldu. Galatasaray'ın hocası Fatih Terim, Babel'i ilk kez kulübeye çekti. Rotasyon yapan Terim; Emre Taşdemir, Adem Büyük ve Ahmet Çalık'a ilk 11'de şans verdi.

Gaziantep - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kalyon Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Gaziantep FK - Galatasaray ilk 11'ler...

Gaziantep: Günay, Oğuz, Djilobodji, Kana-Biyik, Tosca, Morais, Olkowski, Chibsah, Güray, Twumasi, Kayode

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ahmet, Luyindama, Marcao, Emre, Ömer, Lemina, Feghouli, Adem, Andone

SON DAKİKA! GALATASARAY'IN ORANI ŞAŞIRTTI! HEMEN TIKLA OYNA

Süper Lig'in geride kalan bölümünde 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 16 puan toplayan Galatasaray, 10. haftayı averajla 7. sırada bitirdi. Ligde 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgisi olan Gaziantep FK ise aldığı 15 puanla 10. haftayı 9. sırada tamamladı.

Haberin Devamı

Falcao, Şener ve Belhanda

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Belhanda, Radamel Falcao ve Şener Özbayraklı, Gaziantep FK maçında oynayamayacak.

Aşil tendonundaki ağrısı nedeniyle yaklaşık bir ayı aşkın süredir takımla çalışamayan Falcao, Galatasaray'ın son 6 maçında görev alamadı. Kolombiyalı futbolcunun tedavisine İspanya'da devam ediliyor.

Ligde geçen haftaki Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Şener Özbayraklı da yarın sahadaki yerini alamayacak.

Babel ceza sınırında

Galatasaray'da Ryan Babel ve Younes Belhanda, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, yarın sarı kart görmeleri durumunda ligin 12. haftasındaki Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek.

YORUM YAZ