MENÜ

Gaziantep B.B. 3-1 Osmanlıspor

Ligde zirve grubunu takip eden Osmanlıspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda mağlup oldu. Güneydoğu temsilcisi, Alanzinho (2) ve Mehmet Nas'ın goleriyle Play-Off umutlarını ilerleyen haftalara taşıdı. Başkent ekibi ise bu yenilgiyle şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı.

Gaziantep B.B. 3-1 Osmanlıspor

PTT 1. Lig'de zirveyi ilgilendiren karşılaşmada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kamil Ocak Stadı'nda ağırladığı Osmanlıspor'u rahat geçti: 3-1. Güneydoğu'dan galibiyetle ayrılıp, Adana Demirspor'un Karşıyaka'ya kaybettiği haftada lig ikincisiyle arasındaki puan farkını kaybetmeyi planlayan teknik direktör Uğur Tütüneker'in öğrencileri, sık sık pozisyonlara girse de aradığı gole bir türlü ulaşamadı. Karşılaşmanın ilk yarım saatinde daha etkili olan Osmanlıspor kalesine organize ataklarla gitmeyi planlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor aradığı gole 43. dakikada ulaştı. Devre arasında Spor Toto Süper Lig ekibi Balıkesirspor'dan takıma kazandırılan Alanzinho, attığı golle takımını soyunma odasına skor üstünlüğüyle götürdü: 1-0.

Ragıp kırmızı gördü

En yakının rakibinin kaybettiği haftada Gaziantep'ten puan yada puanlarla dönmeyi hedefleyen Osmanlısporlu futbolcular ikinci yarıya gergin başladı. 50. dakikada Osmanlıspor 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya, Ragıp Başdağdirekt kırmızıyla oyundan ihraç etti. Sahada 10 kişi kalan konuk ekipte moraller bozuldu, bu durumu iyi değerlendiren ev sahibi orta sahayı ele geçirdi. 52'de bir kez daha sahneye çıkan Alanzinho, takımını rahatlatan isim oldu: 2-0. İkinci yarıda oyuna giren Muhammet Reis, 81'de skoru 2-1'e getirirken, Ankara ekibi umutlandı ama 88'de Mehmet Nas karşılaşmanın skorunu ilan eden vuruşu yaptı: 3-1.


Turgut Özyavaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ