MENÜ

G.Antep BŞB'de Menteşe dönemi

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, kendi isteği ile görevinden ayrılan teknik direktör Bünyamin Süral'ın yerine getirilen Cemal Gürsel Menteşe ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

G.Antep BŞB'de Menteşe dönemi

Büyükşehir Belediyesi encümen salonunda düzenlenen imza törenine eski teknik direktör Bünyamin Süral ile birlikte gelen Menteşe ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Asım Güzelbey ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ünsal Göksen sözleşme imzaladı.
Onursal Başkan Güzelbey, burada yaptığı konuşmada, "Spor dostluktur, sevgidir, barıştır, kardeşliktir, siyasete alet edilmemelidir, siyasi beklentilere alet edilmemelidir, şahsi çıkarlar ve beklendiler için kullanılmamalıdır" dedi.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda Pazar günü oynanan ve maç sonrasındaki olaylar nedeniyle hala gündemde olan Gaziantepspor Diyarbakırspor maçına atıfta bulunan Güzelbey, "Gaziantepspor ile Diyarbakırspor arasında oynanan bu karşılaşma temiz bir maçtı, örnek bir spor organizasyonuydu. Maçta hakem iyi bir yönetim sergiledi, oyuncular mücadelesini yaptı. Maçta olumsuz bir durum yoktu. Her alanda örnek olabilecek bir spor organizasyonuydu" diye konuştu.

Bu maçta, Diyarbakırspor’un maçın 85. dakikasına kadar Gaziantepspor’dan daha iyi oynadığını dile getiren Güzelbey, şöyle konuştu: "Maçın 85. dakikasına girilirken, maç 1-1 berabere devam ediyordu ve kabul etmek gerekir ki Diyarbakırspor Gaziantepspor’dan daha iyi oynuyordu. Ancak, unutulmamalıdır ki futbol 90 dakikadır. Nitekim Gaziantepspor attığı gollerle maçı 2-1 galip tamamladı. Bu sonuçla maçın bitiminden sonra da bazı yönetici arkadaşlar kendilerini kurtarmak için şov yaptılar, bu gereksizdi. Yöneticilerin kendilerini kurtarma düşüncesi ve kendi çıkarlarını ön plana çıkartarak hareket etmeleri üzücü olaylara neden oldu. Spor camiası da bu konuda bizimle aynı fikirde. Maçta, ırkçı söylemler olmadı, bazı yöneticilerin yanlışları oldu. Yöneticiler, kendi çıkarları için kentlerini ve takımlarını heba etmemelidir. Bu maça ve maçın sonucuna herkesin saygı göstermesi gerekir."

"ÖRNEK BİR İMZA TÖRENİ"
Asım Güzelbey, daha önce teknik direktör olarak görev yapan Bünyamin Süral’ın, "bir kan değişikliği iyi olur" düşüncesi ile kendi isteği doğrultusunda görevi bıraktığını, kendilerinin de bunu kabul ederek, yeni teknik direktör Cemal Gürsel Menteşe ile birlikte aynı masada oturarak sözleşme imzalayarak, Türkiye’de örnek bir uygulamaya öncülük ettiklerini ifade etti.

Güzelbey, takımda başarılı olduğuna inandığı Süral’a yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve yeni teknik direktör Menteşe’yi de tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ünsal Göksen ise iki sezon birlikte çalıştıkları eski teknik direktör Bünyamin Süral’a teşekkür etti. Göksen, göreve yeni getirilen Menteşe’nin, takımla birlikte çalışmaya başladığını, başarılı olacağına inandığını ifade etti.

Teknik direktör Cemal Gürsel ise kendisine güvenerek göreve getiren yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti ve bu güvene layık olmaya çalışacağını kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından, teknik direktörler Süral ve Menteşe, birbirlerine sarılarak başarı dileğinde bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ