MENÜ

Galaxy S7 iyice göründü!

Samsung'un tanıtılmasına günler kalan yeni amiral gemileri, ilk kez bu kadar net göründüler!

Galaxy S7 iyice göründü!

Tantılmasına günler kalan Galaxy S7 ve S7 Edge'den gelen sızıntılar henüz bitmiş değil. Bu sefer karşımızda telefonun gerçek fotoğrafları var.

Haberin Devamı

Vietnamca site Review Dao kaynaklı ilk fotoğrafta 32GB'lık Galaxy S7'nin arka tarafının göründüğü ileri sürülüyor. Telefonun arka yüzünden çok fazla şey anlamak mümkün olmasa da, önceden söylendiği gibi arka yüzün kavisli olduğunu görüyoruz. Site, yine daha önce söylendiği gibi telefonun iki farklı işlemci seçeneğiyle (Exynos 8890 ve Qualcomm Snapdragon 820) geleceğini söylüyor.


Çin'in mikroblog sitesi Weibo'da "JKwan" tarafından paylaşılan fotoğrafaysa bu sefer Galaxy S7 Edge'in ön tarafı görünüyor. Ekrandaki hız testi sonuçları, telefonun test puanının 134.704 olduğunu söylüyor. Model adı SM-G9350 olduğu anlaşılan bu cihaz da önceki sızıntılardakinden farklı görünmüyor.

Yeni ortaya çıkan fotoğraflar, Galaxy S7'nin içerisindeki yetenekler hakkında çok fazla ipucu vermiyor. Geçen senenin Galaxy amiral gemilerinde olmayan su ve toz geçirmezliğinin Galaxy S7 serisine eklenmesi bekleniyor. Neyse ki 21 Şubat'ta tanıtılması beklenen Galaxy S7 ve S7 Edge için çok fazla beklememize gerek olmayacak.

Resimlerle: Galaxy S6'da olan, iPhone 6'da olmayan 6 özellik!



Daha fazlası için www.chip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.
YORUM YAZ