MENÜ

Galaxy S6 güncelleniyor!

Galaxy S6 ve S6 Edge'in yeni Android 5.1.1 güncellemesi, size hiç olmadığı kadar yakın!

Galaxy S6 güncelleniyor!

Galaxy S6 ve S6 Edge'in ABD'de Android 5.1.1 güncellemesi almaya başladığını geçtiğimiz günlerde duymuştuk. Bunun ardından yalnızca birkaç saat önce Galaxy S6'nın Fransa'da aynı güncellemeyi almaya başladığını duyduk. Şimdi ise güncellenen cihazların arasına uluslararası Galaxy S6 Edge'ler (SM-G925F) eklendi.

Sammobile.com'un haberine göre güncelleme, Kies üzerinden sunulmaya başlandı. Güncellemenin OTA sürümünün ise çok yakında sunulması bekleniyor. Telefonunuz güncellemeleri otomatik olarak kontrol edecek biçimde ayarlanmışsa, güncelleme geldiğinde bir uyarı alacaksınız. Galaxy S6 veya S6 Edge'inizde güncelleme kontrolünü hemen gerçekleştirmek için Ayarlar ekranını açıp Cihaz hakkında > Yazılım güncellemeleri yolunu izlemeniz yeterli oluyor.

Sammobile'a göre güncelleme, birkaç küçük ince ayar ve optimizasyonla geliyor. Planet Galaxy'ye göreyse uygulamaları alfabetik olarak sıralamanız artık mümkün. Bunun yanında Kamera uygulamasında exposure değerini vizör üzerinden değiştirebiliyorsunuz. Bununla birlikte bazı kullanıcıların yaşadığı RAM tüketim sorununun, yerli yerinde durduğu söyleniyor. Bu bilgi doğruysa, sorunun daha sonraki güncellemelerle onarılmasını ummaktan başka çaremiz yok gibi görünüyor.

Resimlerle: Galaxy S6'da olan, iPhone 6'da olmayan 6 özellik!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı
YORUM YAZ