MENÜ

Galatasasaray'da herkes Terim'i istiyor

Duygun Yarsuvat, Faruk Süren ve Abdurrahim Albayrak cephesi birleşerek takımın başına Fatih Terim’i getirmeyi planlarken, benzer bir operasyonu Dursun Özbek’in de düşündüğü ve görüşmeyi Alp Yalman’ın yapacağı öğrenildi.

Galatasasaray'da herkes Terim'i istiyor

Galatasaray camiasında Fatih Terim seferberliği... Türk Milli Takımı’nın başında EURO 2016’ya hazırlanan tecrübeli hocanın, turnuva sonrası için Sarı-Kırmızılı kulübe yeşil ışık yakması, büyük heyecan yarattı. Gidişattan memnun olmayan Duygun Yarsuvat, yanına Faruk Süren ve Abdurrahim Albayrak gibi isimleri alarak, takımın başına Fatih Terim’i getirmeyi planlıyor. Ancak kurt hocayı isteyen sadece bu ekip değil. Dursun Özbek ve kurmayları da, İmparator’u takibe almış durumda. Görüşmeler için EURO 2016 sonrasını işaret eden Terim’le masaya oturacak isim de belli: Alp Yalman... Özbek’in Sportif A.Ş.’ye getirdiği ve kulübü artık beraber yönetmeye karar verdiği Yalman, Terim’i ikna etmek için ne gerekiyorsa yapacak.


Galatasaray'a müjde! Yüzde 90 'Evet'


Yine aynı dönemde göreve...

Hatırlanacağı gibi Galatasaray 2010-2011 sezonunu eksi averajla 8. sırada bitirmiş, dönemin başkanı Adnan Polat bir kongreyle görevden alınarak, yerine Ünal Aysal getirilmişti. Aysal’la beraber takımın başına geçen Terim, yeni transferlerle birlikte ortaya müthiş bir takım çıkarmış ve Aslan’ı önce ligde şampiyonluğa, ardından Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale taşımıştı. Camia, bu çöküşten takımı kurtaracak ismin yine Fatih Terim olduğuna inanıyor.

Metin Karabaş


Edin Dzeko bombası!

Haberin Devamı
YORUM YAZ