MENÜ

Galatasaraylı yenge Ebru Şancı'dan Messi'ye olay gönderme!

Paris Saint Germain'de forma giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi, şarkıcı Lali Esposito'nun sosyal medyada kendisini 'Yakın arkadaşlar' listesine ekleyerek uygunsuz fotoğraflarını paylaşması üzerine takibi bırakmıştı. Arjantinli şarkıcı sosyal medyadan Messi'ye "Her zaman böyle değilim. Seni seviyorum, lütfen takip etmeyi bırakma" mesajını göndermişti. Galatasaray'da forma giyen Alpaslan Öztürk'ün modacı eşi Ebru Şancı da yaşanan bu olaya sessiz kalmadı ve Messi ile Lali arasında geçen haberi paylaşarak "Messi yemez bu numaraları" ifadelerine yer verdi. Ebru Şancı'nın paylaşımındaki şarkı seçimi de dikkat çekti.

Paris Saint Germain'de forma giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi, şarkıcı Lali Esposito'nun sosyal medyada kendisini 'Yakın arkadaşlar' listesine ekleyerek uygunsuz fotoğraflarını paylaşması üzerine takibi bırakmıştı.

Haberin Devamı

Arjantinli şarkıcı sosyal medyadan Messi'ye "Her zaman böyle değilim. Seni seviyorum, lütfen takip etmeyi bırakma" mesajını göndermişti.

Galatasaray'da forma giyen Alpaslan Öztürk'ün modacı eşi Ebru Şancı da yaşanan bu olaya sessiz kalmadı ve Messi ile Lali arasında geçen haberi paylaşarak "Messi yemez bu numaraları" ifadelerine yer verdi.

Ebru Şancı'nın paylaşımındaki şarkı seçimi de dikkat çekti.

YORUM YAZ