MENÜ

Galatasaraylı Mbaye Diagne'nin yeni takımı belli oluyor!

Yeni sezon çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray'da Club Brugge ile kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından takıma dönecek olan Mbaye Diagne'nin geleceği merak konusu olmuştu. Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Senegalli forveti yaz transfer döneminde yeniden kiralamayı ya da bonservisiyle satmayı düşünen sarı-kırmızılıları sevindiren bir haber geldi.

Galatasaraylı Mbaye Diagne'nin yeni takımı belli oluyor!

Galatasaray'da durumu yılan hikayesine dönen Mbaye Diagne ile ilgili sarı-kırmızılı camiayı sevindiren gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Cimbom'un geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Senegalli golcü, sezon başında Club Brugge'e kiralanmış ancak disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

Diagne'nin Belçika ekibinde antrenmanlara dahi çıkamaması sonrası Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Anderlecht ile Brugge, Diagne transferi için birbirine girdi. Diagne de Brugge'e gitti; Brugge bizi çok aldattı. Bizim futbolcumuzu 1 aydır antrenmanına almıyorlar, futbolcuyu ölüme mahkum ettiler." açıklamasını yaparak Club Brugge'e tepki göstermişti.

Senegalli futbolcu, ara transfer döneminde Galatasaray'a dönmek istese de teknik direktör Fatih Terim'in oyuncunun dönüşünü veto etmesi sonrası oyuncu Belçika ekibinde kalmıştı.

Haberin Devamı

Öte yandan Club Brugge Teknik Direktörü Phillipe Clement ile yaşadığı sorunların ardından affedilerek yeniden takıma dahil edilen Diagne ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

İngiltere yolcusu

Sabah'ın İngiliz basınına dayandırdığı habere göre; Nottingham Forest, Diagne için sarı-kırmızılılara 10 milyon Euro civarında bir teklif sunacak. 28 yaşındaki futbolcu yeni sezon planlamasında düşünülmediği için yönetimin gidişine izin vermesi bekleniyor.

Ada basınında Nottingham'ın Diagne özelliklerinde uzun boylu ve kuvvetli bir forvete ihtiyacı olduğu vurgulandı. Nottingham Forest'ın da Senegalli golcüyle iletişime geçtiği öne sürüldü. Diagne'nin Türkiye'ye dönerek Galatasaray forması giymek istediği ifade edilse de yönetimin yapılan teklife sıcak baktığı öğrenildi.

YORUM YAZ