MENÜ

Galatasaraylı Martin Linnes'ten Erling Haaland açıklaması

Galatasaray'ın Norveçli oyuncusu Martin Linnes, milli takım kampında Borussia Dortmund'un yıldızı Erling Haaland hakkında konuşurken Haaland'ın yaptıklarının sürekli olarak Galatasaray'da da takım içinde gündem olduğunu ve Türklerin ona karşı oynamaktan çekindiklerini düşündüğünü belirtti.

Galatasaraylı Martin Linnes'ten Erling Haaland açıklaması

Galatasaray'ın Norveçli oyuncusu Martin Linnes, milli takım kampında açıklamalarda bulundu. TV 2'ye konuşan Linnes, milli takımdan arkadaşı Erling Haaland'ın başarılarının Galatasaray'daki takım ortamında da dikkat çektiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Galatasaraylı Martin Linnesten Erling Haaland açıklaması

Haaland'ın konusunun her hafta döndüğünü belirten Linnes, "Her pazartesi, hafta sonu oynanan maçların ardından soyunma odasında Haaland, sohbet konusu oluyor. Takım arkadaşlarım onunla ilgili sorular soruyorlar, merak ediyorlar. Ne yediği bile merak ediliyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın golcüsü Radamel Falcao'nun da Haaland'ı yakından takip ettiğini aktaran tecrübeli oyuncu, "Falcao, Erling'in farkında ve performansından etkileniyor. Radamel, ışıkların üzerinde olmasını ve gol atmanın nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyor. Bu yüzden de Haaland'ın durumunu yakından takip ediyor" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaraylı Martin Linnesten Erling Haaland açıklaması

Haaland'ın performansının onunla karşı karşıya gelmekte çekince yarattığını düşündüğünü aktaran Linnes, "Gün boyunca herkesin dillinde. Daha önce görmediğimiz şeyleri temsil ediyor. Türklerin onunla karşı karşıya gelmekten çekindiklerini düşünüyorum" dedi.

YORUM YAZ