MENÜ

Galatasaraylı futbolculara derbi primi!

Son olarak sezonun ilk yarısında 1-1 biten Fenerbahçe derbisinde prim alan Galatasaraylı oyuncular, ezeli rakiplerini seyircileri önünde yenerse ekstra ödüllendirilecek. Sneijder ve Donk dev maçta ilk 11’de oynayacak.

Galatasaraylı futbolculara derbi primi!

GALATASARAY’da derbi seferberliği başladı... Şampiyonluğa haftalar önce havlu atan ve Arena’daki dev maçta ezeli rakibi Fenerbahçe’yi yenerek bir nebze olsun taraftarının yüzünü güldürmek isteyen sarı kırmızılılar, pazar akşamki maça odaklandı. Bakalım, Florya’da neler yaşanıyor...

Yönetim oyuncuları motive etmek adına yine F.Bahçe derbisi için özel prim sözü verdi. Buna göre 40 bin lira olan galibiyet primine zam da yapılacak. En son sezonun ilk yarısındaki Fenerbahçe derbisinde prim alınmıştı.

UMUT OYNUYOR, DONK SAHAYA

Sakatlıkları nedeniyle G.Birliği maçında forma giyemeyen Hakan Balta ve Sneijder, Fenerbahçe’ye karşı takımdaki yerlerini alacak. Hakan’ın ardından dün Sneijder da antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Sabri ise derbide kesinlikle yok.

Galatasaray'da Riekerink fırtınası

Tüm ülkeyi yasa boğan Ankara’daki patlamada babası Kemal Bulut’u kaybeden Umut, Fenerbahçe derbisinde formasını giyecek. Golcü, “Görev verirseniz Fenerbahçe maçında oynarım” dedi.

G.Saray’ın yeni hocası Riekerink, derbi öncesi iddialı. Donk 11’de olacak.

Ünal Aysal'dan kritik karar

OTELDEN 4.5 MİLYON DOLAR GELİR BEKLENİYOR

KASIM ayında bitmesi planlanan Mecidiyeköy’deki Ali Sami Yen Oteli’nin dış cephesi Galatasaray’a 1.5 milyon dolar kazandıracak... Otelin E-5 tarafındaki cephe için reklam ajansları sıraya girdi. Otelin yeri reklam yönünden dikkat çektiği için ilgi görüyor. Birçok ajans kulübe teklifler iletti. 6 aylığına dış cephesi için 750 bin dolar ortalama gelir paketi sunuldu. İşletmeyle beraber buradan yıllık 4.5 milyon dolar kazanç bekleniyor.

Kaynak: Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ