MENÜ

Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı: Barcelona karşısında iyi bir sonuç alacağız

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Barcelona ile oynayacak olan Galatasaray'da futbolculardan Taylan Antalyalı basın toplantısında karşılaşma ile ilgili konuştu. Sarı kırmızılı takımın orta sahası yarın oynanacak maçta iyi bir sonuç alacaklarını söyledi.

Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı: Barcelona karşısında iyi bir sonuç alacağız

Galatasaray, İspanya'da 0-0 berabere kaldığı Barcelona maçının rövanşına çıkıyor. Sarı kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda yarın Nef Stadı'nda karşılaşacağı bu dev maç öncesinde basın toplantısı düzenledi. Teknik direktör Domenec Torrent ve Taylan Antalyalı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

İşte Taylan Antalyalı'nın Barcelona maçıyla ilgili görüşleri:

Barcelona orta sahasındaki tüm oyuncular çok kaliteli. Busquets diğerlerine göre daha tecrübeli. Yarın da en iyi kadrolarıyla çıkacaklarını düşünüyoruz. İlk maçtaki performansımızı yarın da gösterip iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum.

Barcelona, dünyanın en büyük kulüplerinden biri ancak UEFA Avrupa Ligi'nde buraya kalan takımlara bakarsanız hepsi güçlü ekipler. Barcelona'yı geçersek kalan rakipler de zorlu olacak. Ama her rakip bir sınav sonuçta.

Bu sene 3. senem. Birçok pozisyonda oynadım. İlk geldiğim dönem forvet oynamışlığım da var burada. Galatasaray'da nerde görev verilirse orada oynama çalışıyorum. Forvet başladığım sezonu stoper tamamlamıştım. Galatasaray'da büyük bölümü defansın önünde oynayarak geçirdim. Mevkiimden memnunum.

YORUM YAZ