MENÜ

Galatasaraylı Arda Turan: Fatih hocamın okulundaydım!

Sakatlığı sonrasında ligde tam 145 gün sonra 21 kişilik kadroya giren Galatasaray kaptanı Arda Turan, "Sert bir sakatlıktı, zor bir süreçti. Fatih hocamın okulunda daha fazla süre geçirdim. Birlikte maç izledik. Bana iyi geldi" dedi.

Galatasaraylı Arda Turan: Fatih hocamın okulundaydım!

16 Ağustos 2021 tarihinde Süper Lig'deki sezonun ilk maçında Giresunspor karşısında 7 dakika süre alan Galatasaray kaptanı Arda Turan, ardından sol ayak bileğinden sakatlık yaşamış ve ilk yarıyı kapatmıştı. 34 yaşındaki futbolcu tam 146 gün sonra bugün yine bir Giresunspor maçında ligde 21 kişilik kadroda yer aldı. Hocası Fatih Terim'in onayıyla takımla beraber olma şansı yakaladığını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Sert bir sakatlıktı. Ameliyat olsam mı, ameliyatsız mı geçirsem diye sağlık ekibimizle sürekli istişare yaptık. Ameliyat olsam 8-10 ayda geçecekti. Ağrılarım var ama ağrıları tolere edebilecek düzeydeyim. Hocam müsaade etti, takım arkadaşlarımın yanındayım. Ama zor bir süreçti. Yaşım ilerliyor. Fatih hocamın okulunda daha fazla süre geçirdim. Birlikte maç izledik. Bana iyi geldi. Bazı şeylerde hayır vardır" dedi.

Haberin Devamı

'Galatasaray'ın kurtuluşu bu'

Galatasaray'ın gençleşme operasyonunu da değerlendiren Arda, "Yapılması çok zor, yapılması sabır gerektiren bir iş yapıyoruz. Başkanımıza ve hocamıza teşekkür ediyoruz. Galatasaray'ın kurtuluşu buradan geçiyor. Futbolda değişim kolay değildir. Juventus da bu süreçten geçiyor. Kendi kariyerlerini riske ederek hem başkan hem hoca bu değişime karar verdiler. Sonuna kadar devam ediyoruz. Bu bütçeleri devam ettirmek kolay değil. Oyuncu maaşlarını dengelemek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ