MENÜ

Fatih Terim kararını verdi! Galatasaray'ın yeni forveti Emre Akbaba

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek Galatasaray'da Radamel Falcao ve Florin Andone'nin sakatlığı, Onyekuru'nun ayrılması, Adem Büyük'ün ise kart cezalısı olması nedeniyle forvet hattında Emre Akbaba görev yapacak.

Fatih Terim kararını verdi! Galatasaray'ın yeni forveti Emre Akbaba

Son dakika haberi... Sakatlık ve cezalı oyuncuların fazla olması nedeniyle Trabzonspor maçı öncesinde kadro kurmakta zorlanan Fatih Terim, forvet kararını verdi. Radamel Falcao ve Florin Andone'nin sakat olması nedeniyle deneyimli hocanın ilk tercihi Adem Büyük olacaktı fakat tecrübeli futbolcu sarı kart cezası nedeniyle maç kadrosunda yer almayacak.

Haberin Devamı

Henry Onyekuru'nun Monaco'ya dönmesi sonrası alternatifleri azalan Terim, Emre Akbaba'ya 'hazır ol' emri verdi. Başakşehir maçında gol bulan Emre, Trabzonspor mücadelesinde Galatasaray'ın gol silahı olacak.

Adem Büyük cezasını tamamlıyor

Çaykur Rizespor maçında gördüğü sarı kartla önce sarı kart cezalısı olan Adem, sonrasında gördüğü ve 3 maç cezadan sonra 2 maça düşen kırmızı kart cezasını tamamladı. Deneyimli golcü Trabzonspor maçında da sarı kart cezasını tamamlayacak.

Esat Soydabircan / FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ