MENÜ

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan gece yarısı paylaştı! "Cumartesi hayali kuran..."

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, dün oynadıkları Denizlispor maçı sonrasında eve dönüşünde gece yarısında bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafa düştüğü not dikkatleri çekti.

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan gece yarısı paylaştı! "Cumartesi hayali kuran..."

Süper Lig'in 41. haftasında Denizlispor deplasmanından 4-1'lik galibiyetle ayrılan ve rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi sonrasında lider ile puanını eşitleyen Galatasaray'da şampiyonluk hesapları yapılıyor.

Haberin Devamı

Süper Lig'in son haftasında sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek olan Galatasaray, bu karşılaşmada genel averaj için rakibine karşı farklı bir galibiyet almak zorunda...

Bu maç öncesinde dün eve dönüş yolunda sarı kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan, Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Denizli'den İstanbul'a geldikten sonra arabasıyla eve dönen Arda, anahtarını tesislerde unuttuğu için çocuklarını ve eşini uyandırmamak için arabada sabahladı.

Haberin Devamı

Arda Turan'ın evinin önünden paylaştığı fotoğrafın altına "Maçtan dönmüş... Anahtarını tesiste unutmuş... Çocukları ve eşi uyanmasın diye zile basmayan... Arabada cumartesi hayali kuran Arda yoklaması alırım" notunu düştü.

Arda'nın şampiyonluk hayalini kurduğu paylaşımı sarı kırmızılı taraftarları daha da heyecanlandırdı.

Galatasarayın kaptanı Arda Turan gece yarısı paylaştı Cumartesi hayali kuran...

YORUM YAZ