MENÜ

Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu

Galatasaray, 2018 TFF Süper Kupa’da oynayacağı Akhisarspor maçı için bugün Konya’ya gidiyor. Sarı-Kırmızılılar'ın kamp kadrosu da belli oldu.

Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu

Son şampiyon Galatasaray, yeni sezonun ilk maçına Süper Kupa'da oynanacak Akhisarspor karşısında çıkacak. Sarı-Kırmızılılar'da, Konya'da oynanacak karşılaşmanın kamp kadrosu belli oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray resmi sitesinden yaptığı açıklamayla kamp kafilesini duyurdu.

Yapılan açıklama şu şekilde:

Sponsorumuz Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla saat 14.30’da Konya’ya gidecek olan takımımız, saat 18.00’de Konyaspor Kayacık Tesisleri’nde ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak bir antrenman gerçekleştirecek.

Teknik direktörümüz Fatih Terim ve takım kaptanımız Selçuk İnan, saat 17.00’de Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda Akhisarspor teknik direktörü ve takım kaptanının da yer alacağı basın toplantısına katılacak.

Galatasaray’ın Akhisarspor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Mariano, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Bafetimbi Gomis, Henry Onyekuru, Lionel Carole, Fernando Reges, Yunus Akgün, Ozan Kabak, Doğancan Davas, Celil Yüksel, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

YORUM YAZ