MENÜ

Galatasaray'ın hedefi forvet transferi! Luis Muriel veya Carlos Bacca...

Sezon ortasında kadrosunu bir golcüyle takviye etmek isteyen Cimbom , Luis Muriel ve Carlos Bacca’dan birini almakta kararlı... Sarı-Kırmızılı Yönetim, önümüzdeki hafta içi İspanya'ya hareket ederek Sevilla ve Villarreal'li yöneticilerle masaya oturacak. Yönetim, iki yıldızdan birine Ocak ayında imza attırmak istiyor.

Galatasaray'ın hedefi forvet transferi! Luis Muriel veya Carlos Bacca...

Galatasaray'da Kolombiya operasyonu... Cimbom, Ocak ayında kadrosuna iyi bir golcü katmak için harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, Sevilla forması giyen Luis Muriel ve Villarreal'li Carlos Bacca'dan birini kadrosuna katmakta kararlı... Galatasaraylı yöneticilerin önümüzdeki hafta için İspanya'ya hareket ederek Sevilla ve Villarreal'li yöneticilerle masaya oturacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar iki golcüden birini kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

19 MAÇTA 8 GOLE KATKI YAPTI

Sevilla'da forma giyen luis Muriel, 21 kez Kolombiya Milli Takımı'nda forma giydi. 27 yaşındaki santrforun kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor. Tecrübeli golcü bu sezon Sevilla'da 19 kez forma şansı yakaladı. Muriel bu maçlarda 4 gol atarken 4 de asist yaptı.

49 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

Villarreal forması giyen Carlos Bacca ise 49 kez milli oldu. 32 yaşındaki golcü oyuncuun da sözleşmesi 2022 yılında bitiyor. Bacca bu sezon 17 maçta 7 kez fileleri havalandırdı.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ