MENÜ

Galatasaray'ın gündeminde yer alan Jason Denayer'in menajerinden transfer açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray, gelecek sezon için düğmeye bastı. Sarı kırmızılılar gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdürürken, bir süre önce gündemine aldığı eski yıldızı Jason Denayer ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncunun menajeri, Denayer'in geleceğiyle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

Galatasaray'ın gündeminde yer alan Jason Denayer'in menajerinden transfer açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray, gelecek sezon için düğmeye bastı. Sarı kırmızılılar gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdürürken, bir süre önce gündemine aldığı eski yıldızı Jason Denayer ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Belçikalı yıldızın menajeri Newcastle, Barcelona ve Juventus gibi devlerin de radarında olan Denayer'in geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fransız basınına konuşan Denayer'in menajeri şu ifadeleri kullandı:

"Jason, Lyon'la sözleşme uzatmaya açık. Şu an rahat bir durumda ve doğru kararları vermek için zamanı var. Jason, kariyerinin en iyi dört veya beş yılına giriyor ve tamamen sportif bir seçim yapmak istiyor. Sadece bir para meselesi olsaydı zaten başka bir kulübe imza atardı. Lyon'dan ayrılması gerekiyorsa, bunu zamanı geldiğinde yapmak istiyor bir centilmen olarak. Herhangi bir çatışmaya girmek istemiyoruz. Depay da geçtiğimiz sezon Denayer'in durumundaydı ve oynamaya devam etti."

YORUM YAZ