MENÜ

Galatasaray'ın eski golcüsü Ümit Karan'dan sürpriz imza

Galatasaray ve Milli Takım'ın önemli golcüleri arasında yer alan Ümit Karan'dan sürpriz bir imza geldi. Kariyerini teknik direktör olarak sürdüren 43 yaşındaki futbol adamı Ümit Karan, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefaspor ile anlaştı. Ümit Karan'ın Vefaspor'da futbolcu olarak görev alacağı ancak Kadir Eren Sayar yönetimindeki teknik heyete de yardımcı olacağı öğrenildi.

Galatasaray'ın eski golcüsü Ümit Karan'dan sürpriz imza

Galatasaray ve Milli Takım'ın önemli golcüleri arasında yer alan Ümit Karan, futbol kariyerini noktalamasının ardından teknik direktörlük yapmaya başlamıştı. Malatyaspor USA ve FC Shkupi'de görev alan Ümit Karan'ın yeni takımı şaşırttı.

Haberin Devamı

Tecrübeli isim, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefaspor ile anlaşmaya vardı. Kramponlarını yeniden giyecek olan ve futbolcu olarak sahaya çıkacak olan Ümit Karan'ın aynı zamanda teknik heyette de görev yapacağı öğrenildi. 43 yaşındaki futbol adamının amatör futbola destek olma amacıyla böyle bir karar aldığı gelen haberler arasında.

Galatasarayın eski golcüsü Ümit Karandan sürpriz imza

Fotoğraf: Efkan Bucak

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Vefaspor, Haziran 2018'de de Çukur dizisinde 'Vartolu' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'i kaleci olarak transfer etmişti.

YORUM YAZ