MENÜ

'Galatasaray'ı da yeneriz'

Fenerbahçe galibiyetiyle morali yerine gelen Siyah-Beyazlılar'ın teknik patronu Tayfur Havutçu, Galatasaray maçı için de iddialı sözler sarfetti: Aynı performansı sergilersek karşımızda kimse duramaz. Pazar günü TT Arena'da da 3 puanın sahibi biz oluruz .

'Galatasaray'ı da yeneriz'

Fenerbahçe galibiyetiyle kötü günlere son veren Beşiktaş’ta keyifler yerine geldi. FANATİK’e özel açıklamalarda bulunan Teknik direktör Tayfur Havutçu, kritik 3 puanın camia için önemini vurgularken, “Sadece takım için değil, bu galibiyet camia için de tam zamanında geldi. Böyle bir sonucu zaten bekliyorduk. Haftalardır iyi oynuyoruz ve her maçın üzerine bir şeyler koyuyoruz. Felsefemizde; disiplinli, daha atak ve az pas hatası yapan bir oyun yapısı var. Bunu da yavaş yavaş gerçekleştiriyoruz. Birkaç maçtır iyi oynamamıza karşın, bunun karşılığını sonuç olarak alamıyorduk. Fenerbahçe karşısında emeğimizin karşılığını aldık. Futbolcularım yüreğini ortaya koydu, onları tebrik ediyorum” diye konuştu.

‘Şampiyonluk önemli değil’
Havutçu, şampiyonluğu kimin kazanacağının kendileri için fazla önemli olmadığını da sözlerine ekleyerek, “Biz başından beri, ‘Durum ne olursa olsun, sahaya çıkar topumuzu oynarız’ diyoruz. Beşiktaş olarak her maça galibiyet parolası ile çıkarız. Camiamıza da yakışan bu. Oyuncularımın gösterdiği performanstan çok memnunum.
Açık olarak belirtmek isterim ki, Fenerbahçe karşısındaki istekli oyunu, Arena’da sahaya yansıtabilirsek karşımızda kimse duramaz, 3 puan kesinlikle bizim olur. Galatasaray karşısında da tek hedefimiz galibiyet” ifadesini kullandı.

Mehmet Demircan

Haberin Devamı
YORUM YAZ