MENÜ

Galatasaray'dan Ndiaye için yeni formül!

Transfer listesinin ilk sırasında Badou Ndiaye'nin olduğu ve Galatasaray'ın bu transferi sonlandırmak için kiralama formülünü devreye sokacağı öğrenildi.

Galatasaray'dan Ndiaye için yeni formül!

Yeni sezona yoğun bir şekilde hazırlanan Galatasaray , Akhisarspor'la oynayacağı TFF Süper Kupa maçına kadar 3 hazırlık karşılaşmasına çıkacak. Sarı kırmızılılar ilk maçta Çarşamba günü Sakaryaspor ile Atatürk Stadı’nda karşılaşacak.

Haberin Devamı

Bu sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Galatasaray 'da teknik direktör Fatih Terim , hangi isimler ile yola devam edilip edilmeyeceğini hem kamp hem maçlarda ki performansa göre netleştirecek.

Tarık Çamdal'ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Lionel Carole ile ilgili son kararı teknik direktör Fatih Terim 'in vermesi bekleniyor.

UEFA ile yaptığı anlaşma gereği yeni imzlayacağı sözleşmelerde son derece dikkatli adımlar atmak zorunda olan sarı kırmızılılar transferde önceliği orta sahaya verecek. Listenin ilk sırasında bulunan ismin Badou Ndiaye olduğu ve Galatasaray 'ın bu transferi sonlandırmak için kiralama formülünü devreye sokacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Premier Lig'de transfer döneminin Ağustos ayının 9'unda bitecek olması ve Senegalli oyuncuya henüz başka bir talip çıkmaması sarı kırmızılılar'ın bu transferde elini güçlendiriyor.

İlgili Haberler

İsviçre kampının son gününde Valencia ile karşılaşan Galatasaray 'da, Donk'un stoperde göstermiş olduğu performans teknik heyeti memnun etmiş durumda. Teknik direktör Fatih Terim stoper takviyesi yapılamaması durumunda Hollandalı oyuncuyu bu mevkide değerlendirebilir.

Kaynak: beIN SPORTS

YORUM YAZ