MENÜ

Galatasaray'dan muhteşem Fatih Terim koreografisi

Galatasaray taraftarları, derbi öncesinde müthiş bir görsel şova imza attı. Türkiye’de ilk kez bir tribünde iki farklı koreografi yapılırken, ‘Sizin hayalleriniz bizim gerçeklerimiz’ ve ‘Bizim hayallerimiz dünyadan daha büyük’ pankartları açıldı.

Galatasaray'dan muhteşem Fatih Terim koreografisi

Türk Telekom Stadı’nda aylar sonra koreografi yapıldı... Daha önce derbilerde ve Avrupa kupalarında oynanan müsabakalarda bu şovları yapan Sarı-Kırmızılı taraftarlar, dünkü maç öncesinde bir ilke imza attı. İlk kez bir tribünde iki farklı koreografi gerçekleştirilirken, ilk olarak ezeli rakip Fenerbahçe’ye göndermede bulunuldu. İkinci koreografide ise Fatih Terim’in 3 boyutlu görseli açıldı.

Haberin Devamı

Önce rakibe mesaj...

Yapılan ilk koreografide Kadıköy’deki şampiyonluk, UEFa Kupası, UEFA Süper Kupası, 20.45’te kazanılan şampiyonluk, 4 yıldız ve ligdeki 21 şampiyonluk hatırlatıldı. “Sizin hayalleriniz, bizim gerçeklerimiz” pankartı açıldı. Esas şov, ikinci koreografi yapılırken oldu.

3 boyutlu görsel

Fatih Terim temalı 3 boyutlu görsel, Şampiyonlar Ligi müziği eşliğinde kaldırıldı. Makaralarla yukarı çekilen görselin arkasında da “Bizim hayallerimiz dünyadan daha büyük” yazılı pankart dikkat çekti. Fatih Terim, taraftarların yanına giderken, tribünün önüne gelip Sarı-Kırmızılı futbolseverleri alkışladı. Kısacası Aslantepe’de gece müthiş bir şovla start aldı.

4 yıldız göndermesi

Fenerbahçe Kulübü, derbi anonsunu yaparken iki takımın da yıldızsız logolarını kullanmıştı. Bu duruma Sarı-Kırmızılı futbolseverler sosyal medyada büyük tepki gösterirken, maç öncesinde statta rakibe gönderme yapıldı. Hoperlörlerden “Türkiye’nin tek 4 yıldızlı takımı Galatasaray” denildi. Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar da özellikle ilk yarıda “Kümede kal Fenerbahçe” tezahüratında bulundu.

Haberin Devamı

Koreografinin önünde poz verdi

Fatih Terim, kendi görselinin yer aldığı koreografi sırasında tribüne gitti. Sarı-Kırmızılı taraftarları alkışlayan İmparator, sonrasında koreografinin önünde basın mensuplarına poz verdi.

Aslantepe'de sezon rekoru

Derbi öncesinde Galatasaraylı taraftarlar tüm biletleri tüketirken, Aslantepe’de sezonun en dolu maçı oynandı. Tribünlerde tam 47 bin 79 biletli futbolsever vardı. Aynı zamanda Süper Lig’de de sezonun rekoru kırıldı. Ancak Galatasaraylılar’ın müthiş desteğine rağmen Cim Bom, 2- 0’dan maçın 2-2 gelmesine neden oldu.

Tam 1 hafta çalıştılar

Yaptığı koreografilerle adından sıkça söz ettiren ve beğeni kazanan Galatasaray’ın taraftar grubu UltrAslan, Fenerbahçe derbisinde de müthiş bir çalışmaya imza attı. Koreografiyi UltrAslan Üni üstlenirken, taraftarlar bu çalışma için yoğun bir mesai harcadı. Koreografinin hazırlanmasının yaklaşık 1 hafta sürdüğü öğrenildi.

YORUM YAZ