MENÜ

Galatasaray'dan kupaya farklı kadro

Misli.com 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği karşısında ligde galibiyet serisi yapan oyuncuları kulübeye çeken Fatih Terim, Kovid-19 tedavileri biten yıldız isimlerle, rotasyon oyuncuları ve gençlerden oluşan 11'i sahaya sürdü.

Galatasaray'dan kupaya farklı kadro

Ligde üst üste kazanan kadroyu kupada dinlendiren Fatih Terim, Misli.com 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği karşısında tamamen farklı bir 11'i sahaya sürdü. Lig'de son 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alan kadrodaki isimleri kulübeye çeken deneyimli teknik adam; gençler, yeteri kadar şans bulamayan oyuncular ve Kovid-19 tedavilerinin ardından iyileşen yıldızların yer aldığı bir 11'i sahaya sürdü.

Haberin Devamı

Yıldızlar sonradan girdi

Tedavisi biten isimlerden kaleci Okan, Arda, Belhanda ve Omar formalarına kavuştu. Formsuzluğu nedeniyle ligde formasını kaptıran Etebo ve sakatlık dönüşü takıma giremeyen Luyindama da dün gece oynadı. Şener ile Ömer Bayram gibi rotasyon oyuncularının yanı sıra Sekidika da şans buldu. Terim ayrıca 17 yaşındaki stoper Emin ve 19 yaşındaki forvet Ali Yavuz Kol'a da 90 dakika şans verdi. Emre Akbaba, Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlan gibi 11 oyuncuları ise son yarım saatte görev aldı.

YORUM YAZ