MENÜ

Galatasaray'dan Kenan Karaman atağı! Transfer teklifi hazır!

Galatasaray, bu hafta içinde Fortuna Düsseldorflu yöneticilerle bir araya gelerek milli oyuncuyu kadrosuna katmaya çalışacak. Golcüyü 1 milyon euroya ikna eden Galatasaray, kulübüne de 2.5 milyon euro teklif edecek.

Galatasaray'dan Kenan Karaman atağı! Transfer teklifi hazır!

Galatasaray, Fortuna Düsseldorf’ta forma giyen gurbetçi Kenan Karaman için bu hafta nihai atağı gerçekleştirecek. Sarı-Kırmızılılar bir süredir görüşme halinde oldukları milli golcüyü 1 milyon euroya ikna etti. Düsseldorf’ta senede 265 bin euro kazanan Kenan’ın ücretini dörde katlayan teklife evet demesinden sonra Sarı-Kırmızılılar Alman yöneticilerle temasa geçti ve bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştirme kararı alındı.

Haberin Devamı

22 MAÇTA 3 GOL, 3 ASİSTİ VAR

Galatasaraylı yöneticiler, Düsseldorf’a bonservis bedeli olarak 2.5 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor. Ancak Aslan’ın 3 milyon euroya da çıkabileceği belirtiliyor. 1.89 boyunda olan 25 yaşındaki Kenan Karaman, geçen sezon 22 karşılaşmada forma giyerken, 3 gol atıp, 3 asist yaptı. Aynı zamanda A Milli Takım’da da görev yapan genç futbolcu, 7 defa giydiği Ay-Yıldızlı forma altında fileleri de 1 kez havalandırdı. Kenan’ın Düsseldorf ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2021’e kadar devam ediyor.

Kaynak: Star

YORUM YAZ