MENÜ

Galatasaray'dan iki oyuncuya "Kulüp bulun" mesajı

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yeni sezonda oynatmayı düşünmediği Yekta Kurtuluş ve Blerim Dzemaili'ye, "Kendinize kulüp bulun. Bugünden itibaren antrenmanlardan muafsınız" dedi.

Galatasaray'dan iki oyuncuya "Kulüp bulun" mesajı

Şişkin olan kadrosunu azaltma yoluna giden Galatasaray, yeni sezonda forma şansı bulamayacak olan futbolcularla yollarını ayırmaya devam ediyor.

Sarı kırmızılı kulüp bu sabah iki oyuncuyla daha yollarını ayırdı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun oynatmayı düşünmediği Yekta Kurtuluş ve Blerim Dzemaili'ye, "Hocamız yeni sezonda size şans veremeyecek. Kendinize kulüp bulun. Bugünden itibaren antrenmanlardan muafsınız. Dilerseniz katılabilirsiniz" denildi.

Bir süredir takımdan gönderilecekleri konuşulan iki futbolcu, bu tebligatın ardından menajerleri ile temas kurarak, kulüp bulmalarını istediler.

DZEMAILI TOPLAM 8 MİLYON 950 BİN EURO'YA ALINDI

Galatasaray, geçen yıl Napoli'den transfer ettiği İsviçreli Dzemaili için 2 milyon 350 bin Euro bonservis bedeli öderken, kendisine de 3 yıl için toplam 6.6 milyon Euro vermeyi taahhüt etmişti.

FLAŞ! Galatasaray'a piyango

YEKTA İLE GEÇEN YIL SÖZLEŞME YENİLENMİŞTİ

Galatasaray, 2011 yılında Kasımpaşa'dan 3 milyon 750 bin Euro'ya satın aldığı Yekta Kurtuluş ile de geçen yıl sözleşme yenilemişti. Sarı kırmızılılar, tecrübeli oyuncuya 3 yıl için toplam 3.4 milyon Euro garanti para ödeyecekti.

Yekta Kurtuluş, geçen sezon 26 maçta Galatasaray forması giydi ve 4 gol attı.

Ali Naci Küçük / Hürriyet




Haberin Devamı
YORUM YAZ