MENÜ

Galatasaray'dan Garay çıkarması! Yönetim İspanya'ya gidiyor...

Galatasaray'da yönetimi, Valencia’nın 31 yaşındaki stoperi Ezequiel Garay’ı kiralamak için İspanya’ya hareket edecek. Sarı kırmızı takımın kurmayları, uzun bir süredir temas halinde olduğu Garay için İspanyol kulübüyle el sıkışması bekleniyor.

Galatasaray'dan Garay çıkarması! Yönetim İspanya'ya gidiyor...

Galatasaray'da transfer harekatı... Sarı-Kırmızılılar, savunmaya takviye yapmak için İspanya seferine çıkıyor. Cim Bom, Teknik Direktör Fatih Terim'in transferini istediği Valencialı Ezequiel Garay'ı bitirmek için İspanyollarla masaya oturacak. Yönetimin, yapılacak bu görüşmede Valencia ile el sıkışması bekleniyor.

Haberin Devamı

İSPANYA'DAN AYRILACAK

G.Saray'ın kiralık olarak kadrosunda görmek istediği Garay, Valencia'da mutsuz ve İspanya'dan ayrılmak istiyor... Sarı- Kırmızılılar, Garay'ın menajeri ile yaptığı ilk görüşmede olumlu ilerlemeler sağladı.

2020'YE KADAR VALENCİA'DA

Ancak önce Valencia ile anlaşmak zorunda olan Galatasaray, bu görüşmeyi de koz olarak kullanmak istiyor. 31 yaşındaki Ezequiel Garay'ın İspanyol kulübüyle olan sözleşmesi 2020 yılında bitiyor

Haberin Devamı

TANGOCU TAM BİR SAVAŞÇI

Fatih Terim'in Garay'ı kadrosunda görmek istemesinin en önemli nedeni Tangocu'nun savaşçı yapısı. İkili mücadelelerde sürekli ayakta kalan Garay, Sarı-Kırmızılı takımın savunmasına enerji getirecektir.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ