MENÜ

Galatasaray'dan flaş Ozan Tufan göndermesi

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından verdiği röportajda aynı cümle içerisinde 4-5 defa, “Böyle bir şey olabilir mi ya” ifadesini kullanan Ozan Tufan, Galatasaray’ın sosyal medya hesaplarında günün eğlence konusu oldu.

Galatasaray'dan flaş Ozan Tufan göndermesi

Galatasaray’ın 3-1’lik galibiyeti sonrası yayıncı kuruluşa röportaj veren Fenerbahçe’nin kaptanı Ozan Tufan, aynı cümle içerisinde 4-5 defa, “Böyle bir şey olabilir mi ya” ifadesini kullanınca, Sarı-Kırmızılı kulübün sosyal medya hesaplarına ilham kaynağı oldu. Dün sabah saatlerinde Galatasaray’ın hesabından, “Böyle bir şey olabilir mi ya” sorusuyla Donk, Falcao ve Onyekuru’nun gol sevinçleri paylaşıldı. Altına da, “Olabilir” ve “Olamaz” seçenekli anket konuldu. Katılımcıların yüzde 76’sı, “Olabilir” şıkkına oy verdi.

Haberin Devamı

Kampanyayı böyle duyurdu

Ardından GSStore’un hesabından bir kampanya başlatıldı. Yine, “Böyle bir şey olabilir mi ya” sorusuyla yapılan paylaşımda, GSStore’dan satın alınan ikinci ürünlerin yüzde 50 indirimli olduğu belirtildi. Ozan Tufan profilinin monte edildiği, türkücü kapak fotoğrafı da günün en çok paylaşılan gönderileri arasında yer aldı.

Galatasaraydan flaş Ozan Tufan göndermesi

Galatasaray’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşım.

Galatasaraydan flaş Ozan Tufan göndermesi

GSStore’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşım.

Galatasaraydan flaş Ozan Tufan göndermesi

Bir türkücünün albüm kapağına monte edilen Ozan Tufan profili ve sözleri.

YORUM YAZ