MENÜ

Galatasaray'dan flaş hamle! "Memphis Depay"

Mertens ve Torreira’yı renklerine bağlayarak taraftarına bayram yaşatan Galatasaray, transferde büyük oynamaya devam ediyor. Alexis Sanchez'in Marsilya ile anlaşması sonrası hemen listedeki diğer alternatiflere yönelen Cim Bom’da bomba bir isim radarda: Memphis Depay...

Galatasaray'dan flaş hamle! "Memphis Depay"

Mertens ve Torreira’yı renklerine bağlayarak taraftarına bayram yaşatan Galatasaray, transferde büyük oynamaya devam ediyor. Başkan Dursun Özbek, Sarı-Kırmızılı futbolseverlere bir yıldız daha hediye etmek istiyor. Bu doğrultuda Alexis Sanchez için yoğun görüşmeler yapan Cim Bom, Şilili yıldızı Marsilya’ya kaptırdı.

Haberin Devamı

Hemen listedeki diğer alternatiflere yönelen Cim Bom’da bomba bir isim radarda: Memphis Depay...

Barcelona’nın 28 yaşındaki yıldızı için devrede olan ve menajerler üzerinden nabız yoklayan Galatasaray, Depay’ın yeşil ışık yakması durumunda teklif yapacak.

Barcelona ile 1 yıl kontratı kalan ve İspanyol devinin elden çıkartmayı düşündüğü Hollandalı futbolcu konusunda önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanabilir.

Haberin Devamı

Transfer süreciyle yine bizzat Erden Timur ilgilenirken, gündemdeki bir başka oyuncu ise Roma’da forma giyen Justin Kluivert.

YORUM YAZ