MENÜ

Galatasaray'dan Diego Costa bombası! Menajeri ile görüştüler

Atletico Madrid'in 2 yıl önce 60 milyon Euro'ya transfer ettiği Diego Costa, İspanyol kulübüne veda etti. Sezon başından beri Sarı-Kırmızılı kulübün gündeminde yer alan 32 yaşındaki futbolcunun transferi hiç bu kadar yakın olmamıştı. Galatasaray Yönetimi, Costa'nın menaceriyle görüşmeleri sürdürüyor.

Galatasaray'dan Diego Costa bombası! Menajeri ile görüştüler

Galatasaray'da Diego Costa bombasını patlatmak üzere çalışmalar sürerken, dün flaş bir gelişme yaşandı. 32 yaşındaki golcü, kulübü Atletico Madrid'den ayrıldı. 2018'de 60 milyon Euro'ya transfer edilen tecrübeli futbolcu, ara transfer dönemi için teklifleri gündemine aldı ve talipleri arasında Galatasaray da var. Yaz döneminden beri Sarı-Kırmızılılar'ın gündeminde bulunan Diego Costa'nın, yıllık 4.5 milyon Euro net ücret talep ettiği belirtiliyor. Galatasaray Yönetimi, maaşı 5 milyon Euro olan ve bonuslarla beraber maliyeti 7 milyon Euro'ya kadar çıkabilen Falcao ile yolları ayırarak, bu bütçeyi Diego Costa'ya ayırmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Arda ile çok yakınlar

Diego Costa'nın Galatasaray'ın ilgisine gayet sıcak yaklaştığı belirtiliyor. Özellikle teknik patron Fatih Terim'in bu transferi çok istediği de gelen haberler arasında. Bu arada birlikte forma giyen Diego Costa ile Arda Turan'ın ilişkileri de oldukça sıcak. Tecrübeli futbolcu, eski takım arkadaşını Galatasaray'a davet ederek transferde aracı olmaya çalışıyor.

YORUM YAZ