MENÜ

Galatasaray'dan Brezilya seferi! Mariano'nun yerine Guga

Diagne’nin ardından Galatasaray’daki ikinci yolcu Mariano... Brezilya kulüpleriyle temasta olan 33 yaşındaki sağ bekin satışından 4 milyon Euro bekleniyor. Mariano giderse yerine düşünülen isim yine Sambacı. Scout (izleme) ekibinin keşfettiği 20 yaşındaki Guga için kulübü Atletico Mineiro’ya teklif yapılacak.

Galatasaray'dan Brezilya seferi! Mariano'nun yerine Guga

Cim Bom’da ayrılık rüzgarının Mariano ile devam etmesi bekleniyor. Diagne’nin ardından satılması en muhtemel isim Brezilyalı sağ bek. Galatasaray, kontratının son senesinde para kazanmak için 33 yaşındaki Mariano’yu gönderecek. Sambacı, ülkesinden pek çok takımla temasta. Yönetimin beklentisi ise 4 milyon Euro. 4.5 milyon Euro’ya Sevilla’dan transfer edilip, 2 şampiyonluk gören Mariano’nun gönderilmesi halinde yerine alınacak oyuncu belli: Guga. Scout (izleme) ekibinin önerdiği ve Fatih Terim’in onay verdiği Guga, Mariano’dan tam 13 yaş küçük ve geleceği de oldukça parlak.

Haberin Devamı

Değeri 2 milyon Euro

Galatasaray, 20 yaşındaki Brezilyalı sağ beki alarak geleceğe de yatırım yapmayı planlıyor. Mariano’nun satılması halinde Guga için Atletico Mineiro’ya teklif sunulacak. Piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gözüken Guga için kulübü yüksekten uçarsa, satın alma opsiyonlu kiralama önerisi yapılacak.

YORUM YAZ