MENÜ

Galatasaray'dan Beşiktaş'a ilginç teklif!

Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz hafta menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a Emmanuel Eboue ile Engin Baytar'ı teklif etti, karşılığında Gökhan Süzen'i istedi. Beşiktaş Futbol Şube Başkanı Ahmet Nur Çebi, kendisine iletilen teklifi anında reddetti.

Galatasaray'dan Beşiktaş'a ilginç teklif!

Habertürk'te yer alan habere göre Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin takımın başına geçmesiyle birlikte kadro dışı kalan yüksek maliyetli futbolculardan kurtulmak isteyen Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'a kurnazca bir teklifte bulundu. Sarı-Kırmızılılar, menajerler aracılığıyla Kartal'ın kadro dışı kalan oyuncusu Gökhan Süzen'i istedi, karşılığında Prandelli'nin üstünü çizdiği Engin ve Eboue'yi önerdi. Beşiktaş Futbol Şube Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye iletilen teklifte, iki takımın da kadro dışı kalan oyuncularını takas ederek kâra geçebileceği belirtildi. Gökhan Süzen'i, Hakan Balta'nın stoper olarak kullanılacağı düşünüldüğünde Telles'in yerli alternatifi olarak düşünen Galatasaray'ın bu teklifi Çebi'ye cazip gelmedi.

Haberin Devamı

Anında reddetti

Galatasaray'daki yıllık kazancı 2.2 milyon euro olan Eboue ile yıllık 400 bin euro kazanan Engin Baytar'ın transfer edilmesini pek mantıklı bulmayan Çebi, teklifi derhal geri çevirdi. Çebi, ayrıca Galatasaray'ın istemesi hâlinde Gökhan Süzen'i verebileceklerini de iletti. Gelen teklifi öğrenen Beşiktaşlı yöneticiler de Çebi'nin arkasında durdular. Yöneticiler teklifin oldukça komik olduğu, Sarı-Kırmızılılar'ın Eboue ve Engin'in maliyetinden kurtulmak için kurnazca bir teklif yaptığı noktasında birleşti. Ayrıca yöneticilerin bazıları, Eboue'nin beşiktaş taraftarının içine sinecek bir futbolcu olmadığını, kendini sürekli yere atan bir futbolcunun Siyah-Beyazlı tribünlerden tepki çekeceğini söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

EMMANUEL EBOUE İSTATİSTİKLERİ

ENGİN BAYTAR İSTATİSTİKLERİ

GÖKHAN SÜZEN İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ