MENÜ

"Galatasaray bu oyuncuları satmadan..."

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, transfer konusunda takımdan biri ayrılmadan yeni bir isimin kadroya dahil edilemeyeceğini ifade etmişti. Fanatik Gazetesi Galatasaray muhabiri Metin Karabaş, Mustafa Cengiz'in açıklamaları üzerinden transfer konusunu Fanatik Sahada programında değerlendirdi.

Galatasaray'ın transferde ne yapacağı konusuyla ilgili 'Fanatik Sahada' programında konuşan muhabirimiz Metin Karabaş, "Galatasaray oyuncu satmadan transfer yapamaz" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Gomis'in takımdan ayrılmasıyla forvet transferi beklentisi oluşmuştu. Galatasaray'ın UEFA ile ilişkilerini eskisi gibi sağlıklı bir hale getirmesi için transferdeki disipline uyması gerektiğini ifade eden Metin Karabaş, "Galatasaray satmadan alamaz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da forma giyen Maicon, Belhanda ve Feghouli isimlerini örnek veren Metin Karabaş, "Bu isimlerin takımdan ayrılma ihtimalleri var. Galatasaray bu oyuncuları satmadan stoper ya da forvet alamaz" dedi.

Devre arasında transfer yapmanın riskli ve kolay olmadığını ifade eden Metin Karabaş, "İyi futbolcu bulmanız kolay değil, kiralık ya da bonservisi elinde olan bir oyuncu bakmanız lazım" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ