MENÜ

Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı transferiyle Fenerbahçe'ye gönderme!

Galatasaray yeni sezonun ilk transferini yaptı. Sarı-kırmızılılar, uzun zamandır gündeminde yer alan Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna kattı. Konyaspor'dan transfer edilen Abdülkerim Bardakcı için özel bir video klip hazırlayan Cimbom, sosyal medya paylaşımında "Türkiye'nin en büyüğüne hoş geldin Abdülkerim Bardakcı!" ifadelerine yer verdi. Yayınlanan görüntülerde Abdülkerim Bardakcı'nın kağıttan uçak yapması dikkat çekti. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un, Abdülkerim Bardakcı için geçtiğimiz günlerde "Özel uçak gönderelim" dediği iddia edilmişti. Galatasaray'ın bu paylaşımı Fenerbahçe'ye gönderme olarak yorumlandı.

Galatasaray yeni sezonun ilk transferini yaptı. Sarı-kırmızılılar, uzun zamandır gündeminde yer alan Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Konyaspor'dan transfer edilen Abdülkerim Bardakcı için özel bir video klip hazırlayan Cimbom, sosyal medya paylaşımında "Türkiye'nin en büyüğüne hoş geldin Abdülkerim Bardakcı!" ifadelerine yer verdi.

Yayınlanan görüntülerde Abdülkerim Bardakcı'nın kağıttan uçak yapması dikkat çekti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un, Abdülkerim Bardakcı için geçtiğimiz günlerde "Özel uçak gönderelim" dediği iddia edilmişti.

Galatasaray'ın bu paylaşımı Fenerbahçe'ye gönderme olarak yorumlandı.

YORUM YAZ