MENÜ

Galatasaray'daki şok ayrılık için olay iddia...

Gazeteci Bülent Timurlenk, Hamza Hamzaoğlu'nun takımdan gönderilmesiyle ilgili yorumlarda bulundu. Timurlenk, "Galatasaray bir şehzadesini daha boğdu. Fatih İşbecer 'yollarımızı dostça ayırdık' diyor. Tekme tokat ayrılacak değillerdi herhalde! Bu masallara kim inanıyorsa inansın" dedi.

Galatasaray'daki şok ayrılık için olay iddia...

Galatasaray'ı en iyi tanıyan spor gazetecileri arasında yer alan Bülent Timurlenk, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılık sebepleri konusunda çarpıcı iddialarda bulundu. Radyospor'da Aydın Cingöz'ün sorularını yanıtlayan Timurlenk'in (altta) tespitleri ve iddiaları şöyle:

'Galatasaray bir şehzadesini daha boğdu'

"Galatasaray bir şehzadesini daha boğdu. Galatasaray'ın geleneklerinde bu vardır. Koltuk sevdasına düşen bazı kişilerin başka hesapları vardı ve bunun sonucunda Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı."

'O açıklamadan kulübün haberi yoktu'

"Hamza Hamzaoğlu'nun dünkü antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamadan kulübün iletişimcilerinin haberi yoktu. Galatasaray'ın kurumsal olduğunu iddia eden kişiler için son derece rahatsız edici bir durum bu."

"Hamzaoğlu'nun söylemleri yönetimi rahatsız ediyordu. Düşünceleri şuydu; 'sen bizi taraftarla karşı karşıya getiriyorsun."

Hakan Ünsal: Ayaklarına değil kafalarına sıktılar

'Umut Bulut hakkındaki sözleri rahatsızlık yarattı'

"Özellikle Umut Bulut ve Niasse konusundaki sözleri yönetimde rahatsızlık yarattı. 'Umut Bulut gol atar, atamaz' diye bir şey yok. Galatasaray'da forvet oynuyorsan gol atacaksın."

"Niasse, Akhisar Belediyespor için iyi bir futbolcu olabilir ama Galatasaray için doğru bir tercih değildir. Dolayısıyla 'Niasse'yi sosyal medya yüzünden alamadık' sözleri çok mantıklı değildir."

'Bu masallara kim inanıyorsa inansın'

"Fatih İşbecer 'Hamzaoğlu ile yollarımızı dostça ayırdık' diyor. Tekme tokat ayrılacak değillerdi herhalde! Bu masallara kimler inanıyorsa inansın."

Haberin Devamı
YORUM YAZ