MENÜ

Galatasaray'da yönetim transfer için düğmeye bastı!

Fatih Terim mesajı verdi, yönetim tekrar düğmeye bastı. Sarı-Kırmızılılar kadroya acil takviye yapmaya hazırlanıyor. Orta sahada Emre Akbaba, forvette Gervinho, stoperde de Denayer öne çıkan isimler. İşte görüşmelerde son durum...

Galatasaray'da yönetim transfer için düğmeye bastı!

Kupa maçı sonrası Fatih hocanın verdiği transfer mesajı, yönetimde çabuk yankı uyandırdı. Lig yarışı öncesi acil takviye için düğmeye basan Sarı- Kırmızılılar’ın gündeminde birer stoper, orta saha ve forvet transferi var.

Haberin Devamı

Savunma hattında öne çıkan isim yine Jason Denayer. Yönetim, Belçikalı savunmacıyı kiralamak için bir kez daha Manchester City’ye teklif sunacak.

Genç oyuncunun Cim Bom’a dönmek istemesi, bu transferdeki en büyük avantaj.

Tüm teklifleri reddetti

Terim’in orta sahadaki favorisi Emre Akbaba. Tecrübeli hoca, 25 yaşındaki futbolcuyu Fernando’nun yanında oyun kurucu olarak kullanmak istiyor. Kulübü Alanyaspor’un Başakşehir’le anlaşmasına rağmen, Galatasaray’a gitme arzusuyla teklifleri geri çeviren Emre için, Sarı-Kırmızılılar tekrar devreye giriyor. 3 milyon Euro bonservis bedeli artı oyuncu takasıyla birlikte Cim Bom transferi bitirmeye çalışacak.

Bonservisini aldığı gibi...

Forvet takviyesinde ise gözler Çin’den gelecek habere çevrildi. Kulübü Hebei Fortune’da kadro dışı kalan Gervinho’nun, alacaklarına karşılık bonservisini elde etmesi durumunda, Galatasaray’ı bu transferi vakit kaybetmeden bitireceği öğrenildi. Cim Bom böylece bonservis sorunu olmayan, hazır bir golcüye kavuşmuş olacak. Sürecin hızlanması adına, yönetimin Gervinho’nun menaceriyle bir temas daha kuracağı da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

YORUM YAZ