MENÜ

Galatasaray'da yeni sezon basketbol kombineleri satışta

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın yeni sezon basketbol kombineleri satışa çıktı.

Galatasaray'da yeni sezon basketbol kombineleri satışta

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve 7DAYS EuroCup ekiplerinden Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın yeni sezon basketbol kombineleri satışa çıktı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Galatasaray Erkek Basketbol Takımının 2018-2019 sezonunda oynayacağı 7DAYS EuroCup, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi geçerli olan basketbol kombineleri www.biletix.com, Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda bulunan kombine ofisinden satışta.

Sezona yeni başantrenörü Ertuğrul Erdoğan önderliğinde başlayacak olan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, yenilenen kadrosuyla yarıştığı tüm kulvarlarda taraftarıyla birlikte yeni başarılara ulaşmaya çalışacak. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da Sinan Erdem Spor Salonu’nda mücadele edecek olan Yenilmez Armada, yenilenmiş ve dinamik kadrosuyla hazırlanan takımımız, EuroCup ve Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edeceği sezonda yeniden büyük zaferlere ulaşmak için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

2017-18 sezonunda kombine kart sahiplerine aynı koltuklar için yenileme yaparlarsa %10 indirim uygulanacaktır. Öğrenci kombinesi satın almak isteyen taraftarlarımızın kombine kart satışı sırasında güncel öğrenci kimlik kartı veya öğrenci belgesi göstermesi zorunludur. Yeni sezon kombine kartı satın alan taraftarlarımıza 30 Kasım 2018 tarihine kadar geçerli olacak Galatasaray Stadyum Müzesi ve Stat Turu bileti hediye edilecektir.

Galatasaray basketbolu taraftarıyla birlikte yeniden ait olduğu noktalara yükselme hedefinde!

Büyük Galatasaray Taraftarı! Takımımızı bu yolda yalnız bırakma, “Son Topa Kadar” sürecek mücadelenin bir parçası ol!

Basketbol Kombine Kartı satın almak isteyen taraftarlarımız www.biletix.com, Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda bulunan kombine ofisinden kartlarını satın alabilirler."

YORUM YAZ