MENÜ

Galatasaray'da Trezeguet gelişmesi!

Galatasaray’da Trézéguet aşkı alevlendi. Geçen sene kapıdan dönen 24 yaşındaki yıldız oyuncu için 7 milyon avro gözden çıkarıldı.

Galatasaray'da Trezeguet gelişmesi!

Taraftar transfer bekliyor, teknik direktör Fatih Terim “Kamp yaklaştı artık çözün işleri” diyor... Galatasaray yönetimi de bu hafta işleri somutlaştırmak için düğmeye bastı. Hareket etmek için Diagne’nin satışını bekleyen sarı-kırmızılı yöneticiler, bu süreci hızlandırdı ve bu hafta içinde Senegalli golcünün minimum 15 milyon avroluk satışını noktalamayı hedefliyor. Bonservisi elinde olan Şener Özbayraklı, Ryan Babel, Âdem Büyük ile ön protokol yapan Cimbom öncelikle bu isimleri KAP’a bildirecek. Diagne’nin satışının ardından da ilk olarak Banega’yı resmîleştirmek isteyen Cimbom’un Kasımpaşalı Trézéguet aşkı yeniden alevlendi.

Haberin Devamı

"Çok istiyoruz"

Geçen sezon Galatasaray’ın kapısından dönen Mısırlı hücum oyuncusu için yeniden harekete geçen sarı-kırmızılılarda İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak yeniden Kasımpaşalı yetkililerle temas kurdu. Diagne’nin satışının ardından bu transfer için 7 milyon avroyu gözden çıkarabileceklerini ileten Albayrak, lacivert-beyazlılara “Trézéguet’yi çok istiyoruz” dedi. Son iki sezondur gösterdiği performansla kendini seyredenlere hayran bırakan 24 yaşındaki futbolcu Süper Lig’i iyi tanıması sebebiyle de tercih sebebi. Fatih Terim’in takımında görmeyi çok arzu ettiği Trézéguet, daha önce sarı-kırmızılı formayı giymeyi çok istediğini söylemişti.

Kaynak: Türkiye

YORUM YAZ