MENÜ

Galatasaray'da transfer zamanı

Fener'in elenmesiyle, Şampiyonlar Ligi'ne tek başına katılacak olan Galatasaray, 7 milyon Euro ek gelirle birlikte, grup performansına göre 25 milyon Euro'dan fazla parayı kasasına koyacak. Bu ek gelire, Hamza hocanın raporu ve taraftar baskısı da eklenince, Aslan için transfer kaçınılmaz hale geldi.

Galatasaray'da transfer zamanı

Galatasaray için artık transfer zamanı... Fenerbahçe’nin Shakhtar’a elenmesiyle, Şampiyonlar Ligi’ne tek başına katılacak olan Sarı-Kırmızılılar, ekstra 7 milyon Euro’yu kasasına koyacak. UEFA’dan gelecek diğer paralarla birlikte, grup performansına göre 25 milyon Euro’nun üzerinde gelir elde etme şansı bulunan Galatasaray’da, gözler artık takviyelere çevrildi.

İbrahimovic sonrasında...

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Avusturya kampı sonrasında yönetime sunduğu raporda, transfere ihtiyacı olduğunu bildirmişti. Hem hocanın raporu hem de İbrahimovic hüsranı sonrasında yıldız isteyen taraftarların baskısı, kulüp başkanı Dursun Özbek’in transfer yapmasını kaçınılmaz hale getiriyor.

Kritik UEFA toplantısı

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, bir sağ bek, bir stoper, bir ön libero hatta bir de forvet transferini bitirmek için kolları sıvamış durumda. Özellikle 15 Ağustos’ta UEFA heyeti ile yapılacak toplantı büyük önem taşıyor. Mali konularda kardeşi Mehmet Özbek’e görev veren Başkan, UEFA’dan Finansal Fair Play hakkında olumlu rapor gelmesi halinde, kesenin ağzını açacak.

Gençlere yatırım yapılacak

Söz konusu takviyelerden birini en azından yıldız transferiyle çözmeyi hedefleyen Dursun Özbek, kurmaylarına talimat vererek, girişimlere hız kazandırılmasını istedi. Ayrıca yıldız transferinin yanında, genç oyuncuların da takıma kazandırılacağı, bu futbolculardan hem performans hem de ilerideki bir satış hesaplanarak yatırım olarak faydalanma planları yapıldığı bildirildi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ