MENÜ

Galatasaray'da transfer bitmez! Modeste, Niassee, Cahill...

Yaz döneminde forvet ve stoper ihtiyacını gideremeyen Galatasaray, bu iki bölgeye takviye yapmak için görüşmelere bu kez erkenden başladı. Modeste ile pazarlıkları sürdüren Cim Bom’da, Niasse ile temaslar kesilmedi. Stoperde ise hedef Cahill.

Galatasaray'da transfer bitmez! Modeste, Niassee, Cahill...

Bafetimbi Gomis’i Al Ahli’ye satan Galatasaray, transferin son günlerine bıraktığı forvet takviyesini gerçekleştirememişti. Cim Bom, devre arasında hücum hattına mutlaka kaliteli bir oyuncu alacak. Yönetim, çalışmalara bu kez erkenden start verdi. Gündemdeki 1 numaralı santrfor; Anthony Modeste. Çin kulübüyle olan sözleşmeyi feshettikten sonra eski takımı Köln’le idmanlara çıkan Modeste, fiziksel açıdan kendini hazır tutuyor. Galatasaray, Modeste ile ücret konusunda anlaşmaya çalışıyor. Aslan eski aşkı Oumar Niasse’yle de dirsek temasını koparmış değil. Everton’da yedek kalan ve hep sonradan oyuna giren Senegalli forvet, teknik direktör Fatih Terim’in Modeste ile birlikte önceliklerinden...

Haberin Devamı

Chelsea’den ayrılacak...

Stoper konusu ise Maicon’a bağlı. Genç Ozan Kabak’ı takıma monte eden Fatih Terim, Maicon’un ayrılması durumunda kaliteli bir savunmacı istiyor. Öncelikli hedef Gary Cahill. Sezon sonunda Chelsea’den ayrılacak olan 32 yaşındaki İngiliz stoper, devre arasında uygun bir bonservis bedeliyle kadroya katılabilir.

YORUM YAZ