MENÜ

Galatasaray'da taşlar yerinden oynadı

Teknik direktör Fatih Terim, Ankaragücü maçı öncesi takımda önemli değişiklikler yapma kararı aldı.

Galatasaray'da taşlar yerinden oynadı

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; G.Saray’ın hocası, Süper Kupa finalinde ortaya konan kötü futbol sonrası Feghouli ile Belhanda’yı kulübeye çekecek. Bu iki oyuncunun yerini Selçuk İnan ile Onyekuru alacak. Terim alternatifi olmadığı için Gomis’i yine ilk 11’de sahaya sürecek.

Haberin Devamı

Son şampiyon Galatasaray, Süper Kupa’dan sonra Süper Lig’de de iş kazası yaşamak istemiyor. Sarı-kırmızılı takımda Süper Kupa’nın kaybedilmesi ve sergilenen kötü futbol endişe yaratırken, Teknik Direktör Fatih Terim acil eylem planını devreye sokma kararı aldı.

Tecrübeli hoca, Akhisar maçında aksayan noktaları tespit ederken, transferlerin yetişmemesi nedeniyle kısa vadeli çözümler üretecek. Terim, hazırlık döneminin formsuz ve mutsuz ismi Gomis’e alternatifsiz olması yüzünden şimdilik dokunmayacak. Ancak Eren Derdiyok’un Akhisar maçında golle dönmesi teknik heyeti umutlandırdı. İşlerin sahada kötü gitmesi halinde Gomis’in yerini Eren alacak.

Kanat hamlesi

Ankaragücü deplasmanında bir başka formsuz Feghouli kesilip yerine Nijeryalı futbolcu Onyekuru sahaya sürülecek. Feghouli’nin iyi görünmemesi ve Onyekuru’nun iyi bir kamp geçirmesi Terim’in bu konuda değişikliğe gitmesine neden oldu. Böylece ön tarafta kanatlar Onyekuru ile beraber Garry Rodrigues’e şans verecek. Galatasaray’da hayal kırıklığı yaratan performansı ile şimşekleri üzerine çeken Belhanda’ya da kulübe yolu gözüktü. Terim’in, Ankaragücü deplasmanında Faslı futbolcuyu keserek, kupada oyuna girdikten sonra takımın en iyisi olarak dikkatleri üzerine çeken Selçuk İnan’a şans vereceği öğrenildi. Böylece Selçuk İnan 10 numaralı pozisyona çekilecek.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Akhisar maçında sakatlanan Nagatomo’nun yerine sol bekte Carole görev yapacak.

YORUM YAZ